Guvernul ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul ia în calcul modificarea unora dintre restricțiile impuse în starea de alertă din cauza creșterii numărului de cazuri de infecție cu noul coronavirus.

Întrebat, luni, dacă Guvernul ia în calcul ca în perioada următoare să impună restricții mai dure, în contextul pandemiei cu COVID-19, premierul Florin Cîțu a răspuns că se va analiza situația și se va lua măsuri în funcție de evoluția situației.

"Vom analiza situația, vom vedea evoluția și, în funcție de evoluția situației, vom veni și cu măsuri. În acest moment sunt măsurile pe care le avem, pe acestea le implementăm", a precizat Cîțu.

Potrivit unor surse guvernamentale citate de Digi24, guvernul ar urma să modifice ora de la care se aplică restricțiile de circulație pe timpul nopții, urmând ca circulația în afara locuinței să fie interzisă începând cu ora 22.00, în loc de ora 23.00. De asemenea, ar urma ca modificarea să privească și restaurantele - și acestea urmând să poată funcționa doar până la ora 22.00. O decizie în acest sens ar putea fi luată miercuri, 10 martie.

Comenteaza