Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe varianta Zorilor-Mănăştur, reţinut de poliţişti

Şoferul vinovat de producerea accidentului de pe varianta Zorilor-Mănăştur, reţinut de poliţişti
Şoferul vinovat de producerea accidentului petrecut marţi după-masa pe varianta Zorilor-Mănăştur, ce s-a soldat cu rănirea a cinci persoane, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore.

Conform oamenilor legii, conducătorul auto în cauză, un clujean de 37 de ani, este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

El a fost reţinut miercuri pentru 24 de ore,  urmând să fie prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Marţi, în jurul orei 15:11, bărbatul se deplasa pe strada Frunzişului, însă din cauza consumului de alcool şi al neadaptării vitezei la condiţiile de drum ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând în coliziune cu un autovehicul care se deplasa regulamentar, pe sensul opus de mers.

În urma impactului au fost rănite patru persoane din autovehiculul care se afla pe banda de coborâre, mai exact şoferul şi trei pasageri. În acelaşi timp, a fost rănit şi conducătorul autoturismului care a intrat pe contrasens. Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

Mai multe detalii, AICI

Comenteaza