Şoferul care a spulberat stâlpii de pe Soporului şi a aterizat cu roţile în sus era BEAT

Şoferul care a spulberat stâlpii de pe Soporului şi a aterizat cu roţile în sus era BEAT

În data de 7 iunie, în jurul orei 22.00, a avut loc un accident rutier pe strada Soporului din municipiul Cluj-Napoca. Un şofer băut a spulberat stâlpişorii care marcau trotuarul de pe strada Soporului şi a aterizat cu roţile în sus. 3 persoane au ajuns la spital. 

Autoturismul era condus de un bărbat 34 de ani, din Turda. Acesta, într-un viraj la dreapta pe strada Soporului din Cluj-Napoca, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, acroșând mai mulți stâlpi metalici amplasați pe trotuarul din partea dreaptă, ulterior răsturnându-se pe partea carosabilă.

Testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de 0.15 mg/l alcool pur în aerul expirat, a anunţat Inspectoratul de Politie Judetean Cluj, într-un comunicat de presă. 

În urma impactului, au fost împrăștiate mai multe bucăți din trotuar ca urmare a dislocării stâlpilor metalici, fiind rănite două persoane cu vârste de 27 de ani. Cele două persoane rănite și conducătorul auto au fost transportați la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a mai transmis IPJ Cluj. 

Comenteaza