Oamenii străzii, duşi de polițiști la adăpostul de noapte de pe Oașlului

Oamenii străzii, duşi de polițiști la adăpostul de noapte de pe Oașlului
Un număr de 13 persoane fără adăpost au fost luate de pe stradă de polițiștii locali clujeni și duse la Azilul de noapte Ruchama, de pe strada Oaşului nr. 298, unde au primit câte o masă caldă.

"Poliţiştii locali au realizat în cursul serii trecute o acţiune în vederea depistării persoanelor fără adăpost din oraș. Au fost identificate 13 persoane în zonele Piața Mihai Viteazu, Piața Unirii, Piața Mărăşti, str. I. Bob, Răsăritului, Universităţii, B-dul 21 Decembrie 1989 şi Eroilor. Acestea au fost legitimate şi transportate la Azilul de noapte Ruchama, de pe strada Oaşului nr. 298, unde au primit câte o masă caldă", transmit reprezentanții municipalității.

Primăria Cluj-Napoca prin Direcția de Asistențăocială lucrează în această perioadă la recondiționarea azilului de noapte de pe strada Oașului, astfel încât persoanele fără adăpost să aibă un spațiu călduros, curat, aerisit, unde să poată primi îngrijire în condiții bune - consiliere pentru a-și găsi un loc de muncă, controale medicale gratuite, asistență juridică.

Inspectorii Primăriei au depistat în această lună 25 de persoane fără adăpost care au fost predate în grija lucrătorilor din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială. 

Comenteaza