O petrecere în aer liber i-a ţinut treji pe clujenii din zona Zorilor-Mănăştur FOTO/VIDEO

O petrecere în aer liber i-a ţinut treji pe clujenii din zona Zorilor-Mănăştur FOTO/VIDEO
O petrecere ce a avut loc aseară pe acoperişul Alpha Business Center i-a ţinut treji pe clujenii de pe Frunzişului, Câmpului şi parţial cartierele Mănăştur, Zorilor şi Europa până spre orele dimineţii. Cu toate că a fost solicitată intervenţia poliţiei, muzica nu a fost dată mai încet.

Un cititor ZIUA DE CLUJ a trimis pe adresa redacţiei un e-mail prin care explică ce s-a întâmplat aseară pe strada Frunzişului.

"Pe la ora 21 începe muzica. Am crezut că sunt ceva vecini pe strada din zonă. La ora 23 muzica puţin mai tare. Prin zonă niciun semn de petrecere. Dar realizez că muzica de fapt venea de pe strada Frunzişului (varianta Zorilor - Mănăştur). Eu locuiesc în zona Câmpului. Muzica pusă la petrecerea asta acoperă toată valea unde se află strada Câmpului.Am sunat la 112 la ora 24:00. Deja ştiau de problemă. Am sunat la ora 1.30 din nou. Mi-a făcut legătura cu poliţia. Doamna mi-a spus că e petrecere privată (în afiş scrie 15 lei intrarea - poate participa oricine). Mi-au spus că nu-i poate da jos de pe bloc, că i-a amendat. Am întrebat-o dacă totuşi nu se poate face ceva să oprească muzică. Mi-a spus că poliţia nu poate face nimic. Am făcut şi-o sesizare pe domnuleprimar.ro. Are numărul 62792. Aşteptăm un răspuns. Mulţumesc poliţiei că veghează la liniştea noastră", spune Mihai.

Citiţi mai multe despre acest subiect aici.

UPDATE 15.40 "Nu noi am fost cei care am organizat petrecerea. Noi am închiriat locaţia. Au fost circa 1.000 de oameni prezenţi aici, dar pe rază de 1 kilometru nu sunt locuinţe. Muzica a fost puţin mai tare, a fost petrecere în aer liber, însă sunetul s-a amortizat ulterior. Eu sunt proprietarul imobilului şi eram chiar în locuinţa de sub petrecere, dar nu m-a deranjat. Lumea se plânge şi mai ales bătrânii. Dar în centru cum e? Ce să mai zică cei care locuiesc în zonă când sunt concerte şi petreceri. Da, a fost chemată poliţia şi am înţeles că s-ar fi dat şi o amendă. Trebuie să înţelegem că tinerii mai au nevoie şi de petreceri de genul acesta", a spus unul dintre reprezentanţii Alpha Business Center, care nu a dorit să îşi dea numele.

UPDATE 15.55 "S-au primit mai multe sesizări la 112 de la o serie de cetăţeni de pe strada Frunzişului prin care se reclama că muzica este dată prea tare la o petrecere din zonă. S-au apliacat mai multe sancţiuni potrivit Legii 61 - privind respectarea ordinii şi liniştii publice", a spus Anca Sidonia Purdea, purtător de cuvânt al IPJ Cluj.

UPDATE 16.07 Mai multe fotografii de la petrecere au fost publicate pe contul de Facebook "It's private". Pozele au strâns multe like-uri, dar şi comentarii din partea celor deranjaţi de zgomot.

"N-am putut să dorm de muzică, până pe Dima s-a auzit", scrie Diana.
"Fabuloasă petrecerea. Volumul cam încet, dar în rest numa de bine. Apropo, am participat şi fără să plătesc bilet!", scrie ironic Mihai.

La numărul de telefon disponibil pentru informaţii si rezervări pentru petrecere a răspuns persoana care se ocupă de PR la clubul Midi.

 

Comenteaza