O noră din Cluj i-a furat cardul soacrei şi i-a tocat economiile, aproape 40.000 de euro

O noră din Cluj i-a furat cardul soacrei şi i-a tocat economiile, aproape 40.000 de euro

Scandal într-o familie din Cluj. O femeie a furat cardul bancar al soacrei sale şi a început să scoată diferite sume de bani de pe el, din diferite bancomate din oraş. Nora ştia pin-ul cardului, aşa că nu i-a fost greu să cheltuie din banii soacrei de câte ori avea nevoie.

Soacra femeii, o bătrână în vârstă de 66 de ani, spune că nu ştia nimic de fapta nurorii, însă nora sa a scos de pe cardul soacrei o sumă deloc de neglijat, 185.000 de lei, adică aproape 40.000 de euro, anunță Observator TV.

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, informează că efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos în formă continuată și accesul ilegal la un sistem informatic în formă continuată.

În urma investigațiilor efectuate până în prezent, a reieșit faptul că în perioada septembrie 2019 – iulie 2020, o femeie în vârstă de 39 de ani, din Cluj-Napoca, prin utilizarea fără drept a unui card bancar, ar fi efectuat multiple operațiuni de retrageri de numerar, cauzând un prejudiciu de aproximativ 185.000 de lei. Sumele de bani ar fi fost retrase din contul bancar al unei femei în vârstă de 66 de ani, din aceeași localitate, de la diferite bancomate situate în municipiul Cluj-Napoca.

“La data de 27 aprilie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară în municipiul Cluj-Napoca, la locuința femeii de 39 de ani, fiind ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe înscrisuri de interes în cauză, printre care diverse bonuri fiscale și chitanțe. Față de cea în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost prezentată magistraților cu propunere de luare a unor măsuri preventive, fiind plasată în arest la domiciliu pentru o perioada de 30 de zile“, informează poliţiştii.

Etichete
Comenteaza