Foto Pompierii au luptat cu flăcările 2 ore într-o localitate din judeţul Cluj. Cauza incendiului

Pompierii clujeni au fost solicitaţi noaptea trecută la o intervenție pentru stingerea unui incendiu care a cuprins anexa unei case din localitatea Jucu de Mijloc, judeţul Cluj. 

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit noaptea de joi spre vineri pentru stingerea unui incendiu care a cuprins garajul unei case de locuit și două încăperi tehnice situate în localitatea Jucu de Mijloc.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD, unde au găsit anexa, cu o suprafață de aproximativ 100mp, cuprinsă în totalitate de flăcări și care se extinseră și la o parte din acoperișul casei de locuit.

Operațiunile de stingere a incendiului au durat mai bine de două ore și au împiedicat propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical, iar cauza probabilă a incendiului a fost o defecțiune a instalației electrice a imobilului, a transmis ISU Cluj vineri dimineaţa, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza