Update Foto O autoutilitară a ars ca o torţă pe E60, în judeţul Cluj

O autoutilitară a ars ca o torţă pe E60, în judeţul Cluj
| Foto: Facebook - INFO TRAFIC jud. CLUJ
O autoutilitară a ars ca o torţă pe E60, în judeţul Cluj
O autoutilitară a ars ca o torţă pe E60, în judeţul Cluj

Un incendiu a avut loc în dimineaţa de marţi, 10 octombrie, în judeţul Cluj, în apropierea localităţii Căpuşu Mic, pe E60. O autoutilitară ars ca o torţă. 

Participanţii la trafic de pe E60, zona Căpuşu Mic din judeţul Cluj au surprins pe drumul european imagini cu o autoutilitară în flăcări. ZIUA de CLUJ a solicitat informaţii de la pompierii clujeni. 

"Incendiul a fost stins, s-a manifestat generalizat la o autoutilitară. Au acționat două autospeciale de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca", a transmis ISU Cluj.

Din informaţiile deţinute de către purtătorul de cuvânt al ISU Cluj până la acest moment, incendiul la autoturismul de pe E60 nu s-a soldat cu victime. 

UPDATE 09:42:
"Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață pentru a stinge un incendiu care a distrus o autoutilitară, pe DN1 E60, în apropiere de localitatea Căpușu Mare.

Flăcările s-au manifestat generalizat, însă din fericire nu au existat victime. La fața locului au acționat echipajele de la Garda de Intervenție Gilău, respectiv Punctul de Lucru Florești.

Cel mai probabil, incendiul a pornit de la o defecțiune la compartimentul motor", a mai precizat ISU Cluj. 

Comenteaza