Video Foto O ambulanță s-a răsturnat în mijlocul Clujului, cu pacient cu tot

O ambulanță s-a răsturnat în mijlocul Clujului, cu pacient cu tot
O ambulanță s-a răsturnat în mijlocul Clujului, cu pacient cu tot
O ambulanță s-a dat peste cap în mijlocul Clujului, cu pacient cu tot
O ambulanță s-a răsturnat în mijlocul Clujului, cu pacient cu tot

Două autospeciale și cinci ambulanțe și au intervenit vineri noaptea pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier, petrecut în Piața Avram Iancu, din municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit o ambulanță răsturnată pe partea laterală, cu pacientul pe care îl transporta prins înăuntrul acesteia, și un taximetru avariat, în care erau prinse alte două persoane.

Pompierii au utilizat echipamentele speciale pentru a extrage cele trei persoane fără a le agrava posibilele leziuni și au sprijinit echipajele medicale pentru a le acorda asistența medicală de urgență.

În total au fost consultate de către echipajele medicale șase persoane, din cele două vehicule, care apoi au fost transportate la spital în stare de conștiență și cooperante.

Potrivit polițiștilor, o ambulanță cu medic din Dej care se îndrepta de urgență către un spital pentru a transporta un pacient a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului și a fost acroșată de un taximetru, condus de un șofer de 37 de ani, care avea culoarea verde.

„Conducătorul auto al unei ambulanțe, un bărbat în vârstă de 43 de ani, din municipiul Dej, a pătruns in intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice și luminoase”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

În urma impactului dintre cele două vehicule, ambulanța s-a răsturnat, iar autoturismul a ajuns pe trotuar. Pacientul ambulanței a rămas blocat, iar din taximetrul alte două persoane nu puteau ieși. În autoturism se afla o tânără de 19 ani, în stare gravă, celelalte cinci persoane implicate în coliziune fiind rănite ușor.

Comenteaza