Noi modificări ale circulaţiei rutiere în Cluj. Vezi care sunt

Noi modificări ale circulaţiei rutiere în Cluj. Vezi care sunt
Primăria a anunţat noi modificări ale circulaţiei rutiere din oraş. Mai precis, datorită lucrărilor de modernizare a unui pod, s-a schimbat prioritatea de trecere dintr-o intersecţie.

Din cauza lucrărilor de modernizare a podului peste pârâul Nadăş, prioritatea de trecere în intersecţia dintre strada Oaşului şi strada Maramureşului a fost schimbată. Începând cu 21 iulie, drumul cu prioritate este pe str. Oaşului - str. Maramureşului, pe direcţia de mers dinspre şi spre B-dul Muncii, a anunţat Primăria Cluj-Napoca.

Urmare a acestei modificări, tronsonul de drum de pe str. Oaşului, cuprins între str. Maramureşului şi podul peste pârâul Nadăş, a devenit drum fără prioritate.

"Măsura a fost luată în urma închiderii circulaţiei rutiere pe str. Oaşului, în dreptul podului peste pârâul Nadăş, datorită demarării lucrărilor de modernizare a podului, fapt ce a presupus devierea traficului rutier de pe str. Oaşului pe străzile adiacente (Maramureşului, Gării, Giordano Bruno, etc)", se precizează în comunicatul de presă.

 

 

Comenteaza