Mormântul lui Mihai Viteazu, promovat turistic pe banii Uniunii Europene de fiica primarului din Turda

Mormântul lui Mihai Viteazu, promovat turistic pe banii Uniunii Europene de fiica primarului din Turda
Fiica primarului Tudor Ştefănie (foto), Teodora Ştefănie, va promova pe bani europeni încă un obiectiv din Turda.

Mormântul lui Mihai Viteazu de la Turda va fi promovat turistic pe bani europeni.
Proiectul a fost depus pentru finanţare în domeniul major de intervenţie 5.3 "Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare", din cadrul Programului Operaţional Regional şi urmăreşte promovarea mormântului lui Mihai Viteazu şi a mănăstirii "Mihai Vodă" prin materiale publicitare ce vor fi distribuite la nivel naţional - pliante turistice şi broşuri, în şapte limbi de circulaţie naţională, DVD-uri, mape de prezentare şi publicitate în mass-media, dar şi la târgurile de turism. Contractul are o valoare de aproape un milion de lei, sumă din care UE asigură 774.338 lei, bani gratuiţi.

Proiectul urmează să fie implementat în 12 luni şi este derulat de fundaţia "Nicolae Bălcescu" din Cluj-Napoca.

Fundaţia este manageriată chiar de fiica lui Tudor Ştefănie, primarul din Turda. Teodora Ştefănie s-a ocupat şi de promovarea turistică a Salinei Turda, aflată în administrarea Primăriei.

"Nu este nicio influenţă. Este un grup de tineri din Cluj care s-au organizat şi depun proiecte la Bucureşti. Orice fundaţie poate să facă oferte, noi ne bucurăm că ni se promovează obiectivele turistice", a declarat Tudor Ştefănie, pentru ziuadecj.ro.

Comenteaza