MOARTE VIOLENTĂ în cazul tinerei din Cluj. Poliția îl caută pe Boné Ferenc "pentru clarificări"

MOARTE VIOLENTĂ în cazul tinerei din Cluj. Poliția îl caută pe Boné Ferenc "pentru clarificări"

Poliția cere ajutor pentru găsirea lui Boné Ferenc "pentru clarificarea circumstanțelor în care a avut loc decesul" tinerei din Cluj. Oamenii legii spun că moartea acesteia a fost una violentă. 

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, sunt efectuate activități de căutare a bărbatului din imagine, pe nume BONEC FERENC, în vârstă de 43 de ani, din municipiul Arad.

"Depistarea acestuia este necesară pentru clarificarea circumstanțelor în care a avut loc decesul unei femei, trupul acesteia fiind identificat la data de 25 mai a.c., în comuna Borod, din județul Bihor.

Cercetările au condus la stabilirea faptului că moartea acesteia a fost una violentă.
Persoanele care pot furniza orice informații despre bărbat sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze gratuit 112!", transmite IPJ Cluj.

Reamintim că Boné Ferenc este căutat după ce Molnar Beata a fost găsită decedată, în spatele unei benzinării dezafectate din județul Bihor. Anchetatorii au descoperit că tânăra de 30 de ani a plecat cu împreună cu bărbatul sâmbătă, cu un Logan gri metalizat, număr de înmatriculare AR-51-LAC, mașina fiind dată în urmărire generală (detalii AICI).

Comenteaza