Reacţia lui Voiculescu după demisia profesorului clujean Răzvan Cherecheș: "Poate am avut așteptări diferite"

Reacţia lui Voiculescu după demisia profesorului clujean Răzvan Cherecheș: "Poate am avut așteptări diferite"

Profesorul de sănătate publică Răzvan Cherecheș a anunțat joi că demisionează din funcția de consilier onorofic al ministrului Sănătății. Care a fsot prima reacţie a lui Vlad Voiculescu la auzul veştii?

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Este vorba despre un consilier onorofic. Am toată aprecierea pentru Răzvan Cherecheș. Poate am avut așteptări diferite. A fost un consilier cu care ne-am sfătuit, poate nu destul de des. Din afară, lucrurile mi se par mai simple. E o echipă solidă la Ministerul Sănătății și lucrul acesta va dăinui. Cu domnul profesor ne vom sfătui în continuare", a reacţionat ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după demisia profesorului UBB Răzvan Cherecheș. 

Răzvan Cherecheș a anunțat joi că a plecat din funcția de consilier onorofic al ministrului Sănătății, susținând că a încercat să ajute, să vină cu sfaturi și sugestii, dar a descoperit că funcția sa este literal una onorifică.

”Nu consider că este cazul să rămân într-o funcție (chiar și una onorifică) dacă mă simt inutil”, a explicat Răzvan Cherecheș, care este al doilea membru al echipei lui Vlad Voiculescu care decide să-și părăsească funcția, după purtătorul de cuvânt, Bogdan Oprea.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza