Mii de oameni, aşteptaţi la mitingul organizat de Blocul Naţional Sindical

Mii de oameni, aşteptaţi la mitingul organizat de Blocul Naţional Sindical
Blocul Naţional Sindical (BNS) organizează, marţi, un protest faţă de măsurile fiscale, în Piaţa Victoriei, la manifestaţie urmând să participe şi peste 600 de sindicalişti de la Automobile Dacia.

"Vom fi aproximativ 3.000 de persoane. Am redus foarte mult numărul din respect faţă de moartea Regelui. Dar vom relua proteste masive de anul viitor faţă de modificările Codului Fiscal", a declarat Dumitru Costin, preşedintele Blocului Naţional Sindical.

De altfel, sindicaliştii anunţaseră deja că manifestaţia anunţată pentru 12 decembrie, pe măsurile fiscale, va avea loc doar în Piaţa Victoriei, acţiunea urmând să fie mai restrânsă decât ce anunţată iniţial.

Totodată, peste 1.000 de sindicalişti de la Automobile Dacia şi de la Blocul Naţional Sindical Argeş şi-au anunţat participarea, marţi, la mitingul de protest împotriva Guvernului, organizat în faţa Guvernului, nemulţumiţi de transferul contribuţiilor de la angajator la angajat. Viceliderul Sindicatului Automobile Dacia, Ion Iordache, a declarat că peste 600 de persoane de la Sindicatul Automobile Dacia şi 400 de la Blocul Naţional Sindical din Argeş vor participa la manifestaţie.

Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul bugetului de stat. Proiectul Legii bugetului pe 2018 va intra în Comisia de Buget Finanţe a Camerei Deputaţilor începând de marţi, iar lucrările vor fi finalizate în comisie sâmbăta viitoare.

 

Etichete
Comenteaza