Mignon de vită cu sos de piper roşu. Ce meniu vor avea VIP-urile la Scorpions

Mignon de vită cu sos de piper roşu. Ce meniu vor avea VIP-urile la Scorpions
Concertul Scorpions se constituie într-un adevărat răsfăţ culinar pentru VIP-urile prezente pe Cluj Arena.

Spectatorii care şi-au achiziţionat bilete la concertele Scorpions şi Smokie în zona VIP vor avea parte de un adevărat festin. Organizatorii au pregătit numeroase produse, din porc, pui, vită şi fructe de mare, precum şi vegetariene. Vor fi multe fructe, dar puţine dulciuri.

 

Multe salate, fructe şi cocktailuri

"Avem preparate din bucătăria românească şi internaţională", spune directorul general al firmei de catering care va aduce produsele la stadion, Gheorghe Nica. "Vom avea multe salate: Cesar, hawaiiană, Capricio, cu fructe de mare, tartine cu somon, ficat cu portocale, rulade de pui cu conopidă şi multe altele. Pregătim de asemenea gustări calde şi reci. Vor fi pe masă, printre altele, creveţi paneraţi cu susan, muşchi de vită cu sos de capere, mignon de vită cu sos de piper roşu, muşchi de porc cu sos de fructe de pădure. Vom avea multe fructe de sezon, dar puţine dulciuri. Băuturile în zona VIP vor fi în special cocktailuri", a dezvăluit Nica.

Artiştii care vor concerta au cerut fiecare un anumit meniu. "Deocamdată nu am primit lista cu preferinţele artiştilor români care vor cânta în cee două zile de concert", a spus Gheorghe Nica.

 

Bere la dozator pentru public

Dacă VIP-rile se vor delecta cu cocktailuri, ceilalţi spectatori vor avea o singură opţiune de băutură alcoolică. Ursus va veni pe stadion cu dozatoare. În schimb, vor fi băuturi răcoritoare, băuturi calde şi energizante. Publicul va avea la dispoziţie produse de patiserie, chipsuri sau popcorn. De asemenea, vor exista puncte de vânzare a ţigărilor.

 

Jetoane pentru mâncare şi băutură

Procedura de achiziţionare a băuturilor şi a mâncării este ceva mai complicată: vor exista standuri unde se vor vinde jetoane. Acestea costă 5 lei, dar se vor putea rupe în două jetoane de câte 2,5 lei. Cu aceste jetoane, spectatorii vor merge la chioşcurile cu mâncare şi băutură.

Standurile cu mâncare, atât pentru public, cât şi pentru VIP, vor fi deschise începând cu ora 16.00, atât sâmbătă, cât şi duminică.

 

Jetoane

Comenteaza