Video Foto Mesaj sfâşietor către tânăra ucisă în accidentul de la Cluj: "Verişoară scumpă..."

Mesaj sfâşietor către tânăra ucisă în accidentul de la Cluj:  "Verişoară scumpă..."

Luptătorul MMA Ghiţă Ignat, zis şi "Ursul Carpatin", care este verişorul studentei ucise în accidentul de lângă Cluj-Napoca, a transmis un mesaj emoţionant pe Facebook.

"Gabi a plecat... odată cu ea și o parte din inimile celor care au iubit-o și prețuit-o... nădăjduim și credem într-un Dumnezeu care poate să aline orice durere, oricât de mare ar fi... sincere și eterne regrete, verișoară scumpă!!!", a scris Ghiţă Ignat, pe Facebook. Mesajul este însoţit de un filmuleţ de adio făcut în memoria Gabrielei.

Gabriela Rîpan era fiica unui cunoscut om de afaceri din Suceava. Maşina implicată în accident, un autoturism marca Mercedes, îi aparţinea şi o primise cadou de majorat. La volanul maşinii se afla prietenul ei, un tânăr de 19 ani, din Floreşti, care era drogat. Detalii AICI.

Trupul neînsufleţit al tinerei este depus la Biserica Sfânta Vineri din municipiul Suceava, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, 26 ianuarie, la Suceava, cu începere de la ora 12:00.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza