Medicul UPU Cluj a atacat cu apel sentința Judecătoriei

Medicul UPU Cluj a atacat cu apel sentința Judecătoriei

Unul dintre avocații medicului Adela Golea a depus apel împotriva sentinței Judecătoriei Cluj-Napoca, prin care fosta șefă UPU Cluj a fost condamnată la 1 an și 9 luni închisoare cu suspendare.

”E normal să o atacăm. Nu e doar o hotărâre netemeinică și nelegală, ci profund nedreaptă", a declarat avocatul pentru clujust.ro. 

Directorul medical al UPU Cluj, Adela Golea, a primit o condamnare de un an şi nouă luni de închisoare, cu suspendare, din partea unei instanţe a Judecătoriei Cluj. Golea a fost acuzată de abuz în serviciu pentru că le-ar fi cerut angajaţilor să se ocupe în primul rând de pacienţii aflaţi într-o stare gravă şi abia apoi de cei aduşi la spital de poliţie pentru a le fi recoltate probele biologice.  

Colegii de la Spitalul Clinic Județean de Urgență (UPU) Cluj-Napoca sar în apărarea medicului Adela GoleaȘ "Punctul nostru de vedere este că doamna dr. Adela Golea și-a făcut mereu datoria. Și-a dedicat întreaga carieră în slujba comunității, într-un loc de muncă atât de solicitant. Dincolo de toate, pacienții sunt cei care pot să-și exprime un punct de vedere autentic, poate mai mult decât colegii". Mai multe detalii AICI!

Comenteaza