Video Maşina oficială a ministrului Bode a gonit sute de metri pe contrasens

Maşina oficială a ministrului Bode a gonit sute de metri pe contrasens

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a fost implicat într-un accident rutier pe drumul național care leagă Piteștiul de Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăvești. Un motociclist, participant la trafic, a surprins goana maşinii oficiale pe contrasens.

O cameră video amplasată pe o motocicletă a surprins accidentul în care a fost implicat, duminică, ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Accidentul s-a produs pe DN7, între Piteşti şi Râmnicu Vâlcea, în localitatea Dumbrăveşti.

Ministrul se afla în autoturismul oficial condus de un şofer de la Ministerul Transporturilor. Acesta a circulat sute de metri pe contrasens şi, în final, s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism care circula regulamentar.

Acesta era pasager în mașina oficială, însă nu a mers la spital. Șoferul său ar fi încercat să facă o depășire neregulamentară și s-a ciocnit cu o altă mașină. În urma accidentului, șoferul lui Bode a rămas fără permis.

În urma acestui eveniment ministrul Lucian Bode nu a necesitat îngrijiri medicale, iar celelalte persoane implicate în evenimentul rutier nu au necesitat internare. Organele abilitate au deschis o anchetă în acest sens”, a transmis Ministerul Transporturilor.

Comenteaza