Update Video Foto Mașină mistuită de flăcări pe un drum din Cluj. A luat foc în mers

Mașină mistuită de flăcări pe un drum din Cluj. A luat foc în mers
| Foto: Captură Info Trafic jud. Cluj
Mașină mistuită de flăcări pe un drum din Cluj. A luat foc în mers
Mașină mistuită de flăcări pe un drum din Cluj. A luat foc în mers
Incendiu Cluj. Mașină mistuită de flăcări în mijlocul drumului

Pompierii clujeni au intervenit, joi, pentru a stinge flăcările care au cuprins o mașină, lângă Căianu. În autoturism se afla și un copil de 4 ani.

UPDATE: Potrivit pompierilor, mașina cuprinsă de flăcări în apropiere de Căianu a ars în totalitate. În momentul declanșării incendiului, mașina se afla în deplasare. În autoturism se aflau o femeie și fiul ei în vârstă de 4 ani.

"Autoturismul era în deplasare, când doamna care îl conducea a simțit miros de fum și a oprit autoturismul pe marginea drumului. În momentul în care a deschis capota mașinii, pentru a verifica motorul, au izbucnit mai puternic flăcările din compartimentul motor. Femeia călătorea alături de copilul de patru ani pe care la evacuat imediat din autoturism, iar ceilalți participanți la trafic au încercat să controleze flăcările cu stingătoarele din mașină.
Pompierii au găsit mașina cuprinsă în totalitate de flăcări, în momentul sosirii la locul intervenției, fiind necesare 25 de minute pentru a stinge flăcările în totalitate. Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, însă autoturismul a fost distrus în totalitate. Din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune de natură electrică la compartimentul motor", transmite ISU Cluj.

____________________________________

Potrivit primelor informații, mașina a luat foc pe drumul care leagă localitățile clujene Mociu și Căianu. Un echipaj de pompieri a sosit la fața locului pentru a stinge flăcările. 

 

Comenteaza