Marșul Recunoștinței la Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Marii Uniri

Marșul Recunoștinței la Cluj-Napoca, cu ocazia Zilei Marii Uniri

Societatea Avram Iancu organizează miercuri, 30 noiembrie, la Cluj-Napoca, un marș al Recunoștinței dedicat personalităților care au contribuit la realizarea Marii Uniri.

În cadrul evenimentului va avea loc o paradă, dar și depuneri de coroane la monumentele și statuile unor mari personalități, respectiv Mihai Viteazul, Alexandru Ioan Cuza, pe strada Cuza Vodă nr. 2, Mitropolit Nicolae Ivan și Avram Iancu, în Piața Avram Iancu, Alexandru Vaida-Voievod și Iuliu Maniu, în Piața Ștefan cel Mare, Andrei Mureșanu în Piața Cipariu, Școala Ardeleană, pe strada Kogălniceanu, dar și la Monumentul Memorandiștilor și la statuia Cardinalului Iuliu Hosu, pe Bulevardul Eroilor.

Manifestările vor începe în Piața Mihai Viteazul, la statuia primului întregitor de neam, în data de 30 noiembrie 2022, la ora 12.30, anunță Tiberiu Groza, președintele Societății Cultural-Patriotice Avram Iancu din România.

Manifestările se vor desfășura în cadrul proiectului „Moții – făuritori de istorie națională”, cofinanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca.

Comenteaza