Manelistul care și-a încuiat iubita în portbagaj și a incendiat mașina, reţinut pentru tentativă de omor. Era beat, drogat şi fără permis

Manelistul care și-a încuiat iubita în portbagaj și a incendiat mașina, reţinut pentru tentativă de omor. Era beat, drogat şi fără permis

Bărbatul care şi-a forţat partenera să intre în portbagajul unui autoturism, căruia ulterior i-a dat foc, a fost reţinut de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat, printre altele, de tentativă de omor şi lipsire de libertate. Acesta este manelistul Gicuță din Apărători.

Potrivit unui comunicat al PTB, procurorii au pus în mişcare acţiunea penală şi au luat măsura reţinerii faţă de un bărbat acuzat de săvârşirea infracţiunilor de tentativă de omor, lipsire de libertate în mod ilegal, conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau altor substanţe.

Procurorii notează în ordonanţă că luni, începând cu ora 4,40, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal pe persoana vătămată, introducând-o cu forţa în portbagajul autoturismului aflat în proprietatea celei din urmă, apoi a condus autoturismul pe drumurile publice din Sectorul 3 Bucureşti, având suspendat suspendat permisul şi aflându-se sub influenţa cocainei, a ajuns pe un teren viran situat, unde a incendiat, cu ajutorul unei brichete, interiorul autoturismului, în timp ce persoana vătămată era în continuare închisă în portbagaj, cu intenţia de a o ucide.

Bărbatul a abandonat autoturismul şi a fugit din zonă, fiind depistat la scurt timp, iar victima a fost eliberată din portbagaj de către poliţişti, înainte ca flăcările să poată ajunge la ea, menţionează sursa citată.

Parchetul informează că acesta urmează a fi prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.

 

Comenteaza