Mănăşturul sălbatic: au ieşit la spart roţi. 14 maşini tăiate FOTO / VIDEO

Mănăşturul sălbatic: au ieşit la spart roţi. 14 maşini tăiate FOTO / VIDEO
Mănăşturul sălbatic: proprietarii mai multor maşini parcate pe cea mai aglomerată stradă din Cluj s-au trezit în această dimineaţă cu roţile acestora sparte. Aceştia spun că e vorba de 14 maşini, iar multe anvelope au fost sparte cu tăieturi multiple.

Eusebiu Moşuţ (46 ani - foto) e preşedintele asociaţiei de locatari din blocul D14 şi cel care dimineaţă, când a văzut roţile maşinii sparte, a alertat Poliţia. "Le-am luat de 3 săptămâni şi abia am circulat cu ele; m-au costat 11 milioane iar acum sunt sparte, într-o roată am văzut 7 împunsături", spune el.

O parte dintre maşinile ale căror roţi au fost sparte sunt parcate direct pe stradă şi muşcă din banda de circulaţie - dar e vorba de doar patru maşini şi multe dintre celelalte au fost parcate în locuri în care nu deranjează circulaţia. E cazul unei maşini Dacia Break, parcată pe un loc amenajat - acesteia i-au fost sparte toate cele patru roţi.

Incidentul a avut loc pe strada Mehedinţi, despre care ziuadecj.ro a arătat că e cea mai aglomerată stradă din oraş. Aici locuiesc aproximativ 10.000 de persoane, iar lipsa locurilor de parcare e critică.

UPDATE Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Carmen Jucan, spune că poliţiştii au stabilit deja un "cerc de persoane care ar fi suspecte de infracţiunea de distrugere". Poliţiştii au fost sesizaţi pentru prima dată în jurul orei 7 dimineaţa, dar au venit la faţa locului şi ulterior, pe măsură ce alţi şoferi şi-au găsit maşinile înţepate. Anvelopele au fost sparte în timpul nopţii, cu un "obiect tăietor-înţepător", spune Jucan. "Poliţiştii au demarat de îndată activităţi pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi au format deja un cerc de persoane suspecte de săvârşirea infracţiunii de distrugere", spune Jucan.

Până la ora 14 un număr de 6 şoferi făcuseră sesizări la Poliţie.

 

Comenteaza