News alert Managerul de la Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca, internat cu COVID la Infecţioase

Managerul de la Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca, internat cu COVID la Infecţioase

Sursele ZIUA de CLUJ confirmă faptul că medicul Vasile Mureșan, managerul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca este infectat cu COVID-19. 

În presa clujeană a apărut informaţia că mai multe cadre medicale de la Spitalul de Pneumoftiziologie din Cluj, s-ar fi infectat cu COVID-19. 

Sursele ZIUA de CLUJ au confirmat faptul că Vasile Mureșan, managerul instituţiei este printre cei infectaţi şi că, inclusiv soţia acestuia ar fi printre cei care s-au îmbolnăvit din cauza coronavirusului. Mureşan a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase din Cluj-Napoca, iar sursele noastre spun că starea lui de sănătate s-a îmbunătăţit de la internare. 

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello” din Cluj-Napoca a fost de la începutul pandemiei o unitate medicală din prima linie a luptei anti-COVID. Totuşi, sursele ZIUA de CLUJ confirmă faptul că şi printre angajaţii spitalului sunt destule cadre medicale care nu s-au vaccinat încă şi nici nu doresc să se vaccineze.

Marţi, la nivel național, au fost raportate peste 11.000 de îmbolnăviri. Valul 4 al pandemiei de COVID-19 a lovit puternic județul Cluj, fiind înregistrate în 28 septembrie peste 400 de cazuri doar la nivel local, iar miercuri Cluj-Napoca a depășit pragul de 6 cazuri la mia de locuitori.  

Comenteaza