Lucrările la Autostrada Sebeș - Turda aglomerează traficul pe DN1

Lucrările la Autostrada Sebeș - Turda aglomerează traficul pe DN1
Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a informat că, din cauza numărului foarte mare de autoturisme, circulația rutieră pe Drumul Naționaol nr. 1 Cluj-Napoca – Alba Iulia s-a desfășurat cu greutate.

De asemenea, polițiștii au anunțat că între Aiud şi Teiuş s-a circulat în coloană. În plus, se mai preciza în avertizare, a fost semnalată aglomerație mare atât pe sensul dinspre autostradă (A1 Deva – Sibiu) către municipiul Alba-Iulia, cât și pe sensul opus.

Autoritățile nu au precizat care este motivul pentru care circulația este atât de greoaie dar aceasta poate avea legătură cu lucrările la un sens giratoriu de pe Autostrada Sebeș – Turda.

”Nerespectarea semnalelor, indicaţiilor şi dispoziţiilor poliţistului rutier aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu constituie contravenţie şi se sancţionează cu amenda prevăzută în clasa a II-a de sancţiuni şi cu aplicarea sancţiunii contravenţionale complementare a suspendării exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile”, au transmis polițiștii.

Comenteaza