Video Foto „Let me entertain you, Cluj!" / Robbie Williams, concert legendar la UNTOLD 2019

Artistul britanic a concertat, duminică seara, pe scena principală Untold. 90.000 de fani, din toate colţurile lumii, au venit pe Cluj Arena, oamenii legii fiind nevoiţi să închidă accesul în stadion, până la jumătatea show-ului. 

Concertul a început în forță, la ora 21.30, cu celebra piesă „Let me entertain you”, iar printre hit-urile interpretate de Robbie Williams la Cluj-Napoca s-au numărat şi „She's the one”, „Feel” sau „Angels”. Pe scena principală Untold, artistul a fost însoţit de 50 de muzicieni și dansatori.

În timpul concertului, pe scenă, alături de Robbie Williamsa a urcat tatăl său, Peter Williams, iar împreună au interpretat "Sweet Caroline" piesă făcută celebră de Neil Diamond. 

Un alt moment gustat de fanii clujeni a fost acela când britanicul a împărţit tricouri în public şi a invitat pe scenă o domnişoară, care a ştiut versurile cântele lui şi căruia i-a cântat piesa „Something stupid”, pe care a cântat-o iniţial în compania actriţei Nicole Kidman, într-un decor romantic: aşezaţi pe o canapea şi filmaţi într-o inimioară de trandafiri roşii. Publicul a intrat în delir când Williams a dansat în braţele tinerei, a cuprins-o şi şi-a pus capul pe ea. La final a strâns-o în braţe. 

Spectacolul s-a terminat cu celebra piesa "My way" a lui Frank Sinatra. Robbie Williams a concertat, în premieră, la Cluj-Napoca, în cadrul Untold 2019.  Britanicul a fost pentru prima dată în România, în 2015, la București, unde a susținut un concert în Piața Constituției.

Despre Robbie Williams

Cariera artistului este una impresionantă și a început încă din primul moment în care a urcat pe scenă alături de trupa Take That, în 1990. Cinci ani mai târziu, a decis că își dorește o cariera solo, iar de peste 30 de ani a avut un drum fulminant, din toate punctele de vedere. În cariera sa spectaculoasă, Robbie Williams a livrat, pe lângă hituri pe bandă rulantă, și concerte cum rar s-au mai văzut în lume.

În 2006, artistul a intrat în Cartea Recordurilor prin faptul că a vândut, în doar o singură zi, 1,6 milioane de bilete la turneul Close Ecounters Tour. Robbie Williams este și un artist foarte premiat, are 18 premii Brit Awards și 3 premii MTV European Music Awards. Acesta are șapte single-uri numărul 1 și aproape toate albumele sale au ocupat locul 1 în topurile britanice.

De altfel, artistul este cel mai bine vândut din Marea Britanie, cu 75 de milioane de albume. Pe lângă multe alte hituri, în vară, pe scena festivalului UNTOLD se vor auzi melodii ca "Feel", "Angels", "Rock DJ", "Let Me Entertain You", "Freedom", “Millennium”, “She´s The One”, "Old Before I Die", "Kids", "Eternity", " Something Stupid ”, "Radio", "Bodies" și "Candy".

Comenteaza