L-ați văzut? Tatăl copilului de 8 ani, găsit înjunghiat, căutat de polliție

L-ați văzut? Tatăl copilului de 8 ani, găsit înjunghiat, căutat de polliție

Bărbatul este căutat, fiind posibil suspect în cazul minorului găsit decedat marți pe raza localității clujene Lita.

Persoanele care au informații ce pot conduce la găsirea/depistarea bărbatului din imagine, sunt rugate să apeleze numărul de urgență 112!

Potrivit IPJ Cluj, la data de 26 iulie 2020, o femeie din Cluj-Napoca a depus o sesizare cu privire la faptul că fiul ei nu a revenit la domiciliu, deși, conform înțelegerii, tatăl acestia trebuia să–l aducă la domiciliul stabilit în seara zilei de 25 iulie.

În baza sesizării, au fost dispuse măsuri speciale în vederea localizării celor doi și a autoturismului condus de către tatăl minorului. De asemenea, au fost efectuate acțiuni de căutare pe teren, au fost audiați prieteni, cunoscuți, rude. Totodată, au fost dispuse măsuri pentru darea în consemn la frontieră a autoturismului și a celor doi, însă până la data de 28 iulie cei în cauză nu au fost depistați.
În toată această perioadă, nu s-a putut stabili o legătură telefonică cu tatăl minorului, acesta având mobilul închis.

Marți, 28 iulie 2020, copilul a fost găsit decedat pe raza localității Lita din județul Cluj, în autoturismul indicat ca fiind utilizat de către tatăl său. Acesta prezenta urme de violență pe corp. (Vezi Copilul de 8 ani din Cluj, dat dispărut, a fost găsit mort)

Până în prezent, tatăl minorului nu a fost găsit.

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, în vederea continuării investigațiilor.

 

Comenteaza