Jaf la o benzinărie din Gilău VIDEO

Jaf la o benzinărie din Gilău VIDEO
Doi bărbaţi ar fi pătruns azi-noapte în benzinăria din zona pieţei de maşini din Gilău şi i-au ameninţat cu pistoalele pe angajaţi, solitând banii din casa de marcat. În momentul jafului, în benzinărie se aflau doi angajaţi şi omul de la pază.

UPDATE - Adaugă imagini video. Click pe fotografie

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Cluj au confirmat incidentul cu termenul de tâlhărie, însă au precizat că nu pot oferi detalii, întrucât este în desfăşurare o anchetă. Nu au fost victime, dar în urma atacului una dintre angajatele benzinăriei a suferit un şoc şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Tâlharii ar fi plecat cu o suma însemnată de bani.

În martie 2009, un bărbat mascat a intrat în incinta unei benzinării de pe Calea Mănăştur şi sub ameninţarea unui pistol a solicitat banii din casa de marcat, după care a fugit. Prejudiciul cauzat a fost de 1.400 de lei.

UPDATE "Banii din casa de marcat erau asiguraţi. Sub ameninţarea pistolului, angajata mea le-a dat 60.000 de lei. Nu a fost vorba şi de pachete de ţigări aşa cum s-a vehiculat în presă. Am văzut pe camerele de supraveghere că îi aştepta o maşină parcată pe un drum lateral, aproape de benzinărie, care s-a îndreptat spre Cluj", a povestit proprietarul benzinăriei, Marius Pintea.

 

Comenteaza