Învaţă cum să vorbeşti în public, mâine la Casa de Cultură a Studenţilor

Învaţă cum să vorbeşti în public, mâine la Casa de Cultură a Studenţilor
Prima ediţie Public Speaking Romania, un proiect ce are ca scop îmbunătăţirea abilităţilor de vorbit în public prin practică, are loc la Cluj, mâine, de la ora 10.30, Casa de Cultura a Studentilor.

Evenimentul ce debutează pe 18 februarie la Cluj-Napoca va avea o frecvenţă bilunară. Fiecare întâlnire va dura între 2 şi 3 ore, având un conţinut de 5-6 discursuri (de aproximativ 5-10 minute), urmate de feedback (din partea publicului/participantilor) şi autoevaluare. Cei interesaţi de eveniment se pot înscrie ca: vorbitori, moderatori, spectatori (public) sau facilitatori. Participarea la eveniment este gratuita.

Public Speaking Support Group (PSSG) este un proiect dedicat atât persoanelor pasionate de vorbitul în public, cât şi celor care au dificultăţi în a comunica în public. Pentru cei experimentaţi PSSG este locul în care aceştia pot experimenta un public nou, pot aborda subiecte care îi pasionează, pot încera tehnici diferite de public speaking şi mai ales, pot primi feed-back. Cei din extrema cealaltă, care cred că vorbitul în public e ceva înspăimântător au oportunitatea de a-şi depaăşi această frică. 

 

Etichete
Comenteaza