Înghesuială la Ziua Porţilor Deschise de la Cluj Arena: sute de oameni într-o oră FOTO / VIDEO

Înghesuială la Ziua Porţilor Deschise de la Cluj Arena: sute de oameni într-o oră FOTO / VIDEO
Mai bine de 200 de clujeni şi suporteri ai Universităţii Cluj au intrat pe şantierul stadionului Cluj Arena în prima jumătate de oră de la deschiderea Zilei Porţilor Deschise, în această dimineaţă. În prima oră și jumătate numărul vizitatorilor a depăşit cifra de 500 de persoane.

Unul dintre principalele puncte de atracţie ale şantierului sunt scaunele care vor fi montate în tribune. Clujenii se aşteptau la sute de scaune montate, având în vedere că primul lot de 500 de scaune au fost deja livrate, totuşi în tribune au fost montate doar două scaune, este vorba de cele care au fost prezentate vineri de preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. De atunci nu a fost montat niciun scaun, deşi conform purtătorului de cuvânt al CJ Cluj, Victor Popa, lotul de 500 de scaune poate fi montat în cel mult două zile.

 

Scaunele au fost încercate de zeci de vizitatori într-o jumătate de oră iar zona este cea mai aglomerată din şantier, cu excepţia intrării în arenă.

La intrarea în şantier au fost plasate două mese în care fiecare vizitator are obligaţia să se înscrie şi primeşte, înainte de a vizita arena, un fluturaş semnat de Alin Tişe pe care apare proiectul stadionului şi un mesaj - "Am promis! Am făcut!", alături de semnătura lui Tişe.

 

Marius (29 de ani) este unul dintre suporterii Universităţii care au vizitat arena în prima jumătate de oră de la deschiderea acesteia pentru public. El se arată nemulţumit de faptul că zona pentru vizitatori este restricţionată: "se poate vedea doar zona terenului, tribunele de jos, dar cele de sus nu pot fi vizitate, ceea ce nu e ok", spune el.

 

La stadion au venit şi mulţi pensionari. Unul dintre primii vizitatori ai şantierului a fost Nicolae Horvath (75 ani). "Nu ai ce să nu-ţi placă la stadion", spune el.

Comenteaza