Incident teribil într-o școală. Un elev a luat foc în timpul orelor/ Adolescentul, în stare gravă la spital

Incident teribil într-o școală. Un elev a luat foc în timpul orelor/ Adolescentul, în stare gravă la spital
| Foto: monitorulbt.ro

Un elev a ajuns la spital în stare gravă, după ce a suferit mai multe arsuri pe corp, în timp ce se afla în sala de clasă.

Un elev, în vârstă de 17 ani, de la Liceul Tehnologic „Nicolae Bălcescu” din Flămânzi, județul Botoșani, a ajuns la spital cu arsuri pe o mare suprafaţă a corpului, după ce a luat foc în clasă, în timpul orei.

Potrivit Monitorul de Botoșani, elevii erau la ora de Educaţie Tehnologică, iar la un moment dat, profesoara, care este şi directoarea liceului, a ieşit din clasă, pentru a rezolva o problemă de ordin administrativ. La un moment dat, însă, adolescentul ar fi strigat „Mi-au dat foc!”, a povestit directoarea. 

„Am fost un pic ieşită în curtea şcolii, pentru că aveam de rezolvat un proiect de finanţare, era o problemă urgentă. Cât am fost ieşită la seră au venit directoarea adjunctă și agentul de pază, era liniște. La un moment dat mi-a zis femeia de serviciu să vin repede. Când am intrat, o parte dintre băieți fugiseră, iar apoi am văzut că unul era ars. După ce am chemat salvarea, am întrebat pe colegi ce s-a întâmplat și mi-au spus că el a făcut-o. Nu știu pe cine să cred, camere de supraveghere nu avem. Până să vină salvarea el striga mi-au dat foc, mi-au dat foc. Problema este că acest copil este cu CES (n.r. - copiii cu nevoi educaționale speciale), are retard mintal, are multe probleme. Nu poți să-ți dai seama dacă realitatea lui are vreo treabă cu realitatea mediului înconjurător”, a spus profesoara Mihaela Ştefănucă, directoarea liceului.

Colegii adolescentului ars neagă orice implicare şi susţin că băiatul şi-a dat foc singur în timp ce se juca cu o brichetă şi un spray inflamabil folosit pentru curăţarea tablei şi a băncilor.

Elevul este internat la Iaşi, cu arsuri de gradul II şi III pe o suprafaţă de circa 20% din corp.

Etichete
Comenteaza