News alert Update Video Foto Incident la final de meci, pe Cluj Arena. Fanii pătrund pe pistă. Jandarm la pământ

Incident la final de meci, pe Cluj Arena. Fanii pătrund pe pistă. Jandarm la pământ
  • Un jandarm a fost rănit în timp ce încerca să intervină între fanii celor două echipe, ajunși în arenă la finalul meciului dintre U Cluj și FC Hermannstadt.

UPDATE: "Pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele FC"U" Cluj - FC Hermannstadt Sibiu, de pe stadionul Cluj Arena, în minutul 88, un suporter al echipei "U" Cluj a pătruns pe teren dinspre Peluza 2 către Peluza 1. Când a ajuns pe pista de alergare, în dreptul peluzei 1, un grup de aproximativ 15 suporteri ai echipei "U" Cluj au pătruns si ei pe pistă. Pentru evacuarea acestora s-a intervenit cu o rezervă de intervenție, moment în care un scaun aruncat din tribună l-a lovit pe un jandarm în vârstă de 44 de ani, din cadrul echipei de dialog, în zona capului, el căzând la pământ. Acesta a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru investigații amănunțite", transmite Jandarmeria Cluj.

______________________________________

Un jandarm a avut nevoie de intervenția ambulanței după altercația dintre fanii celor două echipe care au pătruns pe pistă. Potrivit primelor informații, asistența medicală a fost asigurată de un serviciu de urgență privat. Jandarmul ar fi fost lovit la cap, dar starea lui ar fi stabilă. El primește îngrijiri, iar medicii vor decide dacă îl transportă la spital.

 

Comenteaza