Incendiul de proporţii din Săvădisla ar fi fost provocat

Incendiul de proporţii din Săvădisla ar fi fost provocat
Ancheta în cazul incendiului de aseară din comuna clujeană Săvădisla a fost preluată de Poliţie, după ce anchetatorii au constatat elemente suspecte la faţa locului.

La incendiul de aseară din localitatea Stolna, din comuna Săvădisla, au ajuns nu mai puţin de trei autospeciale ale pompierilor, care însă nu au putut ajunge la faţa locului din cauza drumului de acces foarte prost. În aceste condiţii pompierii au stins focul cu găleţi, aceasta mai ales având în vedere că grajdul cuprins de flăcări a fost mistuit aproape în totalitate. Vezi detalii

UPDATE Poliţia a identificat o persoană suspectă, faţă de care a întocmit actele premergătoare pentru infracţiunea de distrugere, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Alma Brehariu. Ea nu a precizat alte informaţii în ce priveşte cazul: "ancheta este în desfăşurare", a explicat ea.

UPDATE conform floresti-gilău.ro, în incendiu au fost mistuiţi 40 de porci, 20 de vaci şi o oaie. Gospodăria nu era asigurată. "Suntem distruşi. Ne-au ars de vii porcii, două vaci şi o oaie. Am reuşit să salvăm caii şi celelalte oi. Nu mai avem furaje şi grajdurile sunt numai scrum", a declarat proprietarul fermei pentru floreşti-gilău.ro.

 

Comenteaza