Incendiu violent într-o localitate clujeană. O locuinţă a fost mistuită de flăcări

Incendiu violent într-o localitate clujeană. O locuinţă a fost mistuită de flăcări
În această noapte un incendiu violent a distrus o locuinţă din localitatea clujeană Nireş, comuna Mica. Pompierii s-au luptat mai bine de o oră cu flăcările, însă casa a fost distrusă în totalitate.

O locuinţă din localitatea clujeană Nireş a fost, în această noapte, mistuită de flăcări. Până în momentul de faţă nu se cunosc cu exactitate cauzele care au stârnit focul. 

Flăcările au fost observate în jurul orei 00:30, iar alarma a fost dată imediat pompierilor. La incident s-a intervenit cu două autospeciale de stingere din Detaşamentul de Pompieri Dej. Intervenţia pompierilor a fost îngreunată şi de o butelie care a explodat în interiorul locuinţei după sosirea acestora. 

În urma incendiului din Nireş nicio persoană nu a fost rănită. După mai bine de o oră în care s-au luptat cu flăcările, pompierii au reuşit să stingă incendiul, însă pagubele materiale sunt enorme. Acoperişul şi podul casei au fost distruse în totalitate, iar parterul locuinţei, cu mobilier şi aparate casnice, a fost deteriorat.

 

Comenteaza