Update Foto INCENDIU puternic la un apartament din Cluj-Napoca! Un bărbat se află în stare de inconștiență

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puține momente, la un imobil situat pe strada Teleorman din Cluj-Napoca

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin în aceste momente la un incendiu care se manifestă în interiorul unui apartament de pe strada Teleorman.

“Până acum a fost evacuat din apartament un bărbat, aflat în stare de inconștiență. Acesta primește îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă. De asemenea, din apartament a fost evacuată și o femeie, conștientă, care va fi preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean” , a transmis ISU Cluj.

Ulterior, incendiul a fost lichidat.

“Nu sunt înregistrate alte victime și nu s-a impus evacuarea locatarilor”, au mai transmis salvatorii clujeni.

La misiune iau parte două autospeciale cu apă și spumă, autoscara, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și una de la Serviciul de Ambulanță Județean.

UPDATE: Bărbatul evacuat în stare de inconștiență din apartament de către pompieri a intrat în stop cardio-respirator, însă a răspuns manevrelor de resuscitare și este transportat la spital.

"În interiorul apartamentului, pompierii au găsit o femeie imobilizată la pat, pe care au evacuat-o. Aceasta va fi de asemenea transportată la spital. Incendiul s-a manifestat în interiorul apartamentului, pe o suprafață de aproximativ 50 de mp. Cauza probabilă este în curs de cercetare", a transmis ISU Cluj.

UPDATE 2: Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este o improvizație electrică.

 

Comenteaza