Update Video Foto INCENDIU lângă Kaufland în Mărăști! Focul s-a extins la conductele de termoficare

Un incendiu s-a produs, în urmă cu puțin timp, pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Pompierii intervin cu două autospeciale de stins incendii și o autoscară.

Pompierii din Cluj-Napoca intervin, în aceste momente, pentru stingerea flăcărilor care s-au extins de la un incendiu de vegetație uscată la termoizolația de pe conductele de termoficare pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca.

"La fața locului intervin două autospeciale de stins incendii și o autoscară, care acționează pentru limitarea și stingerea flăcărilor. În acest moment flăcările sunt sub control, nu există pericol de extindere, se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse din termoizolația conductelor de termoficare", a transmis ISU Cluj.

Din fericire, nu sunt anunțate persoane rănite până în prezent, însă o ambulanță SMURD a ajuns la fața locului.

"Incendiul de vegetație s-a manifestat lângă magazinul amintit (Kaufland Mărăști), intervenția promptă a pompierilor a oprit propagarea flăcărilor mai departe de limitele în care au fost găsite. Din păcate au fost afectată termoizolația conductelor de termoficare, așa cum am precizat mai sus", au mai transmis pompierii clujeni.

UPDATE: A fost deteriorată termoizolația conductelor de termoficare pe o suprafață de aproximativ 50mp, potrivit pompierilor.

Comenteaza