News alert Update Video Foto INCENDIU la o pensiune din Cluj-Napoca în urma unei explozii. A fost găsită o persoană CARBONIZATĂ

INCENDIU la o pensiune din Cluj-Napoca în urma unei explozii. A fost găsită o persoană CARBONIZATĂ
INCENDIU la o pensiune din Cluj-Napoca în urma unei explozii. A fost găsită o persoană CARBONIZATĂ
INCENDIU la o pensiune din Cluj-Napoca în urma unei explozii. A fost găsită o persoană CARBONIZATĂ
INCENDIU la o pensiune din Cluj-Napoca în urma unei explozii. A fost găsită o persoană CARBONIZATĂ
INCENDIU la o pensiune din Cluj-Napoca în urma unei explozii. A fost găsită o persoană CARBINIZATĂ

În această dimineaţă a avut loc o explozie la o pensiune de pe strada Dunării din Cluj-Napoca. Deocamdată intervenţia salvatorilor este în desfăşurare. A fost găsită o persoană carbonizată şi alte persoane care au suferit arsuri. 

ŞTIREA iniţială:

O explozie s-a produs în această dimineaţă la o pensiune de pe strada Dunării din Cluj-Napoca şi a fost solicitată intervenţia pompierilor.

Reprezentanţii ISU Cluj spun că ar fi vorba deocamdată de două persoane rănite care prezintă arsuri şi primesc ajutor de specialitate. 

La fața locului intervin mai multe autiospeciale pentru stins incendii și ambulanțe SMURD și SAJ. Revenim cu detalii.

___________________________________________________________________

UPDATE ISU Cluj 10.04: La ora 6:49 ISU Cluj a fost alertat prin SNAU 112 pentru a interveni la o explozie urmată de un incendiu care se manifesta la o clădire tip casa. La locul evenimentului au fost dislocate 3 Autospeciale de stingere de mare capacitate, o autoplatforma de lucru la înălțime, o autospecială pentru transport victime multiple, o ambulanta terapie intensivă mobilă și ambulanțe SAJ.

În timpul intervenției pentru stingerea incendiului a fost descoperită o persoană de sex feminin decedată/carbonizată, și au mai fost identificate încă 2 persoane de sex masculin, conștiente, care prezentau arsuri pe mare suprafață a corpului. Aceste 2 victime, conștiente, au fost transportate la spital. Suflul exploziei a afectat clădirile și autoturismele din zona pe o raza de aproximativ 30 metri. A mai fost acordată asistență pedicala altor 4 persoane insa nu au fost transportate la spital.

Incendiul a fost limitat de intervenția pompierilor și nu s-a extins la vecinătăți. Mai multe persoane din imobilele din zona s-au autoevacuat.

La acest eveniment au intervenit aproximativ 30 pompieri. Se fac cercetări pentru stabilirea cauzei evenimentului. Între timp, incendiul care se manifesta la conducta de gaz de la nivel strada a fost lichidat

UPDATE ISU Cluj -"În urma exploziei, o persoană de sex feminin carbonizată, 2 victime cu arsuri au fost transportate la spital de Saj, intervine ISU Cluj cu 3 Autospeciale de stingere, o autoplatforma de lucru la înălțime și aproximativ 30 pompieri. Încă 3 persoane au fost asistate medical însă fără a fi transportate la spital", au transmis reprezentanţii ISU Cluj. 

Explozia s-a produs la pensiunea Monor de pe strada Dunării, numărul 22 din Cluj-Napoca. Din filmarea realizată de către pompieri se observă impactul pe care l-a avut explozia. Peste drum, magazinele au geamurile sparte, iar sursele ZIUA spun că sunt în zonă şi maşini cu geamurile sparte din cauza exploziei puternice. 

Apelul la 112 a fost făcut în jurul orei 7 din această dimineaţă. Poliţia locală a fost anunţată că la adresa Dunării nr. 22 s-a produs o explozie urmată de un incendiu, au transmis sursele ZIUA de CLUJ.

____________________________________________________________________

UPDATE IPJ Cluj: 09:58

"În aceasta dimineață, în jurul orei 06.52, prin intermediul unui apel la numărul unic de urgență 112 a fost sesizată explozia unei clădiri de pe strada Dunării din municipiul Cluj-Napoca, aceasta fiind urmată de un incendiu.

La fața locului s-au deplasat echipaje de poliție, echipaje din cadrul I.S.U., și jandarmi, fiind luate primele măsuri pentru asigurarea locului în care s-a produs deflagrația și acordarea primului ajutor persoanelor. De asemenea, cu ocazia activităților a fost oprită alimentarea clădirii cu gaz și electricitate.

Până în acest moment două persoane au fost transportate la spital, respectiv doi bărbați, ambii de 34 de ani, din județul Harghita, fiind de asemenea identificat în interiorul clădirii trupul neînsuflețit al unei persoane. Polițiștii au stabilit identitatea acestuia, respectiv o femeie de 37 de ani, din județul Timiș.

Sunt desfășurate cercetări pentru a se stabili toate circumstanțele care au condus la acest incident", au transmis şi poliţiştii clujeni în această dimineaţă, într-un comunicat de presă. 

Comenteaza