Incendiu la o casă din Gherla. Un bărbat s-a ars, iar o femeie a intrat în panică

Incendiu la o casă din Gherla. Un bărbat s-a ars, iar o femeie a intrat în panică

Un incendiu a afectat acoperișul unei case din Gherla, județul Cluj, sâmbătă, iar un bărbat a suferit arsuri minore.

Incendiul la casa din Gherla este localizat, a fost afectată doar o parte a acoperișului din apropierea coșului de evacuare a fumului. Înspre Apahida s-a deplasat doar autoscara Detașamentului 1 Cluj-Napoca, în sprijinul colegilor din Dej și SVSU Gherla, pentru stingerea incendiului care a cuprins acoperișul unei case din Gherla. Datorită faptului că nu a fost vorba despre un incendiu de mari proporții, aceasta a fost întoarsă la bază din deplasare.

„La fața locului s-a constatat că incendiul se manifesta la hornul unei clădiri cu două nivele, în zona podului. Din fericire, incidentul a fost observat rapid, iar lichidarea s-a făcut în timp foarte scurt. În apropierea hornului se găsea material lemnos și alte obiecte care ar fi putut extinde incendiul.

O femeie care a intrat în panică a fost consultată de echipajul medical, dar nu s-a impus transportul la spital. Un bărbat a suferit arsuri minore în zona mâinii și a piciorului și a primit îngrijiri medicale în autospeciala SMURD”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

 

Comenteaza