Incendiu în Gilău. A ars un container folosit ca birou

Incendiu în Gilău. A ars un container folosit ca birou

Sâmbătă, pompierii clujeni au intervenit pentru stingerea unui incendiu pornit cel mai probabil de la un aparat electronic.

"Pompierii din cadrul Gărzii Gilău și a Punctului de Lucru Florești au intervenit în această seară pentru a stinge un incendiu izbucnit la un container amenajat ca și birou, în cadrul unui operator economic, situat între localitățile Florești și Gilău.

La fața locului au intervenit două autospeciale pentru stingerea incendiilor, unde au găsit aparatura electronică și mobilierul din container cuprinse de flăcări. Structura respectivă era construită din panouri termoizolante și era alipită de mai multe stive de paleți din lemn.

Intervenția promptă a pompierilor a împiedicat propagarea incendiului la paleții depozitați în curtea operatorului economic, flăcările fiind stinse imediat ce echipajele operative au spart ușa și au realizat accesul înăuntrul containerului.

Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Cel mai probabil incendiul a pornit de la un aparat electronic defect", anunță ISU Cluj. 

Comenteaza