Nou zbor către Egipt de la Cluj

Nou zbor către Egipt de la Cluj
| Foto: getty.com

Începând cu luna aceasta, de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, va fi operat un nou zbor către Egipt.

O nouă cursă cu destinaţia Hurghada, Egipt, va fi introdusă luna aceasta, de pe Aeroportul Internaţional "Avram Iancu" din Cluj-Napoca, aceasta fiind operată de o companie românească.

Cursele vor fi operaţionale din 26 august, transportul fiind făcut cu o aeronavă de tip Boeing 737.

Pentru moment, cursa va opera în perioada de toamnă - iarnă, o dată pe săptămână, duminica, până la sfârşitul anului, inclusiv de Revelion.

Zborurile charter vor fi efectuate cu o aeronavă de tip Boeing 737 cu o capacitate de 189 de locuri.

Zborurile spre Hurghada, au mai fost operate de pe Aeroportul Internațional Cluj în ultimii ani, timp în care această destinație s-a aflat printre preferințele pasagerilor din Cluj-Napoca, dar și din întreaga Transilvanie.

Începând cu 6 iunie 2018, au fost introduse la Cluj două zboruri pe săptămână cu destinaţia Egipt, operate în ziua de miercuri, cu aeronave Airbus A 320, având o capacitate de 179 respectiv 176 de locuri.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza