Video Încă o şoferiţă cu orbul găinii în Cluj: Nu a văzut nici trecerea de pietoni, nici pietonii pe care i-a luat pe capotă

Încă o şoferiţă cu orbul găinii în Cluj: Nu a văzut nici trecerea de pietoni, nici pietonii pe care i-a luat pe capotă

Doi pietoni care traversau strada regulamentar, pe o trecere de pietoni din Dej, judeţul Cluj, au ajuns joi seara la spital, după ce au fost accidentați de un autoturism condus de o şoferiţă de 34 de ani. 

"La data de 27 octombrie a.c., în jurul orei 19.00, politiștii au fost sesizați pentru a interveni la un accident produs pe strada Avram Iancu din municipiul Dej.

Din primele informații, o femeie în vârstă de 34 de ani, din municipiul Dej, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe strada menționată mai sus, ar fi surprins și accidentat 2 persoanele aflate în traversarea părții carosabile, pe trecerea pentru pietoni, respectiv un bărbat și o femeie, ambii în vârstă de 41 de ani.

În urma evenimentului cele 2 persoane în vârstă de 41 de ani au avut nevoie de îngrijiri de specialitate, fiind transportate la spital. Conducătoarea auto și cei 2 pietoni au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă", a transmis IPJ Cluj. 

Şi pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit la accidentul rutier petrecut pe strada Avram Iancu din municipiul Dej, fiind dislocate o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ, unde au găsit autoturismul avariat şi cei doi pietoni răniţi.

Din fericire, echipajele SMURD și SAJ care au consultat bărbatul și femeia răniţi pe trecerea de pietoni, în vârstă de aproximativ 40 de ani, și le-au transportat la spital pentru îngrijiri medicale, au constatat după prima evaluare că aceştia prezentau afecțiuni ușoare, a precizat USU Cluj, într-un comunicat de presă.

Amintim că miercuri dimineaţa un alt pieton în vârstă de 18 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de o şoferiţă de 40 de ani, în cartierul Poiana, municipiul Turda, judeţul Cluj. 

Sursa video: Dejeanul

Comenteaza