Foto În sfârşit avem Aquapark în Manăştur :) Gratis

Multă lume nu îşi permite preţurile piperate de la ştranduri, aşa că apelează la fântânile oraşului pentru o răcorire pe caniculă. În special copiii. 

Arteziana de la Union, Mănăştur a devenit în zilele caniculare un bazin pentru bălăceală, iar câţiva copii şi-au văzut fericiţi de copilărie. Pe pagina de Facebook Trăiesc în Mănăştur a fost postată dovada.  

Şi bine au făcut spun mănăşturenii cu scaun la cap din moment ce o familie cu 3 copii ar trebui să scoată din buzunar pentru o zi de bălăceală la un ştrand din oraş, cam cât pentru o lună de cheltuieli de întreţinere. Ceea ce înseamnă că luxul ştradului în Cluj-Napoca nu şi-l poate permite oricine.

Alţi clujeni spun că ar trebui ca orice fântâna arteziană din oraş să fie la nivelul solului, "ca La Terenuri, să se bucure lumea în vacanță". 

"Bravo copii!"
"Și mie îmi vine să fac asta uneori"
"Duminică o să mă răcoresc acolo"
"Şi io m-am scăldat aici! Aşa că psst!"
"Mâine să îţi pui costumul cu tine, vin să te pozez. Să te dau la ziar"
"Spunea cineva mai sus că de ce nu merg la ştrand... oare ştiţi cât e o intrare pt. un copil?!", au mai comentat alţi clujeni postarea cu fotografiile care au făcut deliciul multora. 

Sursa foto: Marius Gavriluţ - Facebook Trăiesc în Mănăştur

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza