Iarnă în judeţul Cluj: 6 cm de zăpadă la Băişoara

Iarnă în judeţul Cluj: 6 cm de zăpadă la Băişoara
Prima zăpadă s-a aşternut în Băişoara, în cursul acestei dimineţi. Şi la Mărişel zăpada are 5 centimetri.

Stratul de zăpadă din staţiune are 6 centimetri. 

"Avem prima zăpadă, iar sus, în staţiune stratul are 6 centimetri", a spus primarul comunei Băişoara, Minodora Luca.

UPDATE 11:08: 5 centrimetri de zăpadă şi la Mărişel.

"A nins azi-noapte pe terenurile agricole. Avem 5 centimetri de zăpadă", a arătat primarul comunei Mărişel, Traian Mariş.

UPDATE 11:20: Regia Autonomă a Drumurilor Judeţene (RADJ) susţine că nu sunt depuneri de zăpadă pe drumurile judeţene din zona de munte.

"Ninge peste tot în zona de munte, dar nu avem depuneri pe şosea la această oră", a declarat directorul RADJ Cluj, Liviu Bota.

UPDATE 11:41: A nins şi la Beliş.

"A nins de dimineaţă, am avut aproape 5 centimetri, dar deja se topeşte zăpada", a spus viceprimarul comunei Beliş, Mariana Ciumăfai.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză potrivit căreia, până miercuri la ora 2.00, în Carpaţii Orientali şi estul Carpaţilor Meridionali, iar trecător şi în Subcarpaţii Moldovei, Transilvaniei şi Munteniei, precipitaţiile vor fi predominant sub formă de lapoviţă şi ninsoare. ANM mai avertizează că vremea se va menţine deosebit de rece în regiunile extracarpatice şi cele centrale, unde frecvent temperaturile în timpul zilei se vor situa cu aproximativ 10 grade sub valorile medii multianuale ale acestei perioade a anului.

 

Comenteaza