Şi şeful ISCTR Cluj a fost trimis după gratii, lângă şeful său

Şi şeful ISCTR Cluj a fost trimis după gratii, lângă şeful său
Curtea de Apel a decis să îl trimită în arest preventiv, lângă şeful regional al ISCTR, şi pe şeful ISCTR Cluj.

Curtea de Apel Cluj a respins contestația fostului șef teritorial Inspectoratului de Stat pentru Controul Traficului Rutier, Rareș Pop, împotriva măsurii arestului preventiv, luată în 5 iunie de către judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj. Mai mult, judecătorul de la Curtea de Apel a schimbat măsura arestului la domiciliu a inspectorului Claudiu Crișan cu cea a arestului preventiv.

Rareș Pop și Claudiu Crișan au fost audiați luni mai multe ore de către un judecător de la Curtea de Apel Cluj. Pop a explicat fiecare din cele 42 de acte materiale de abuz în serviciu de care este acuzat, potrivit clujust.ro.

Pop este cercetat pentru abuz în serviciu comis în formă continuată cu obținere de foloase necuvenite, desfăşurarea de activităţi ca acte de comerț, incompatibile cu funcţia deţinută în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, șantaj, luare de mită.

In sarcina lui Claudiu Crisan s-au retinut infractiunile de abuz în serviciu comis în formă continuată cu obținere de foloase necuvenite, permiterea accesului unor persoane neautorizate la informații ce nu sunt destinate publicității, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, comisă în formă continuată.

Procurorii au aratat ca Rares Pop si Claudiu Crisan au intervenit de mai multe ori pentru a evita sanctionarea unor transportatori "agreati".

 

Etichete
Comenteaza