Hoţ ghinionist: a fost surprins de un clujean în timp ce forţa uşa unei locuinţe

Hoţ ghinionist: a fost surprins de un clujean în timp ce forţa uşa unei locuinţe
Un bărbat de 30 ani a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii clujeni pentru tentativă la furt calificat, fiind ulterior arestat preventiv.

Persoana respectivă, un bărbat din judeţul Timiş, ar fi încercat miercuri dimineaţa să pătrundă fără drept într-o locuinţă situată pe strada Observatorului din municipiului Cluj-Napoca.

Din nefericire pentru el, fapta sa a fost observată de un cetăţean, care a alertat imediat oamenii legii. În urma apelului, poliţiştii deplasaţi la faţa locului au reuşit să îl depisteze pe bărbat la scurt timp de la încercarea de a forţa uşa imobilului. 

În urma controlului corporal, asupra celui în cauză au fost găsite mai multe instrumente în privinţa cărora există suspiciunea că ar fi fost folosite în activităţi ilicite.

În cursul aceleiaşi zile, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, fiind prezentat în faţa instanţei, care a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Comenteaza