Harta valului 4, creată de cercetătorii de la UBB. CÂND SE AJUNGE LA PLATOU?

Harta valului 4, creată de cercetătorii de la UBB. CÂND SE AJUNGE LA PLATOU?
| Foto: Facebook

18.863 de cazuri noi au fost confirmate în ultimele 24 de ore, pe teritoriul României și a fost înregistrat un nou record de la debutul pandemiei. Cercetătorii UBB Cluj au creat o hartă a valului 4 din România. 

Evoluția ratei de incidență pe localitățile din România a fost realizată de către cercetătorii de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca, pentru perioada 11 iulie – 19 octombrie 2021.

„Nou record absolut de 18.863 de cazuri noi astăzi! Imaginea de mai jos arată cum s-a „înroșit” harta ratelor de incidență pe localitățile din România în cadrul valului 4 al pandemiei”, au scris aceștia într-o postare pe Facebook.

561 de morți de COVID și 18.863 de cazuri noi au fost raportate marţi în România. 1.805 pacienți erau internați la ATI, între care 36 de copii.

Luni, cercetătorii de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor a Universității Babeș-Bolyai (UBB) din Cluj-Napoca au susținut că vârful valului 4 al pandemiei de Covid-19 va fi atins în cursul acestei săptămâni, în România.

Hartă – Rata de incidență pe localități / Sursă: https://econ.ubbcluj.ro/coronavirus/

loading...
Comenteaza