Gunoaie și moloz aruncate în Făget. Făptașului i-a scăpat un document cu numele unei firme

Un clujean a publicat pe un grup de Facebook mai multe fotografii cu un munte de gunoaie aruncat pe un spațiu verde din Cluj-Napoca. 

Fotografiile au fost însoțite de mesajul: „Bravo măi oraș de 5 stele plin de pești si de it-sti. Bravo! Lary Trendy SRL ai uitat ceva când ți-ai aruncat gunoiul”. 

Comentariile localnicilor nu au întârziat să apară imediat după publicarea postării: 

„Vina o are și primăria. Să facă centre de colectare pt deșeuri de acest gen, omul să-și ducă molozul singur, nu să aștepte salubritatea o data pe luna sa le ridice. Iar despre handicapații ăștia care au aruncat în pădure sa le pice tavanul in cap.”

„Trimite sesizare cu foto pe aplicatia mycluj. Si la garda de mediu”

„Oare pozele sunt făcute în Făget? Am trecut prin pădure acum două luni, era plin de gunoaie( atât în zona grătarelor cât și pe drumul din pădure). Am făcut sesizare pe mycluj, au zis că iau măsuri și ori nu au luat nici o măsură, ori au aruncat mârlanii iar, că la 3 săptămâni distanță erau și mai multe gunoaie (pe lângă materiale de construcții și moloz, majoritatea gunoiului era de la iubitorii de grătare care aruncau pahare de unică folosință, peturi de bere, farfurii de plastic și altele de genul acestora). Mna, Clujul e fain, păcat că nu garantează și educația unora....”

Etichete
Comenteaza