Gore vrea să scape de temniţa grea. A făcut recurs la ÎCCJ

Gore vrea să scape de temniţa grea. A făcut recurs la ÎCCJ
Interlopul clujean Marius David, cunoscut sub porecla Gore, încearcă să obţină o pedeapsă mai uşoară la ÎCCJ, după ce Curtea de Apel Cluj l-a condamnat la 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat.

Apelul făcut de Gore la Curtea de Apel Cluj la sentinţa de 12 ani de închisoare pronunţată de Tribunalul Cluj nu i-a adus interlopului o condamnare mai uşoară. În 20 septembrie, magistraţii Curţii de Apel au menţinut sentinţa Tribunalului Cluj, de 12 ani de închisoare pentru tentativă de omor calificat. Amintim că Marius David, alias Gore, l-a înjunghiat în noaptea de 8 spre 9 august 2011 pe Augustin Câmpean, un brancardier de la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) Cluj. Gore era la momentul incidentului internat la UPU, întrucât ar fi consumat etnobotanice.

În timpul celor două etape ale procesului de la Cluj, avocata lui Gore, Monica Dairatani, a încercat în repetate rânduri să dovedească faptul că acesta suferă de schizofrenie, însă expertizele psihiatrice au arătat că inculpatul are discernământ.

Recursul făcut de Gore la ÎCCJ este ultima cale de atac a sentinţei menţinute de Curtea de Apel Cluj, astfel, condamnarea pe care o vor pronunţa judecătorii de la Bucureşti va fi definitivă. Gore se află în stare de arest preventiv, iar primul termen al recursului de la ÎCCJ se va judeca în 4 decembrie.

 

Etichete
Comenteaza