Fotbalistul spulberat pe trecerea de pietoni, în stare critică

Fotbalistul spulberat pe trecerea de pietoni, în stare critică
Un tânăr fotbalist în vârstă de 19 ani se află la terapie intensivă după ce o mașină a dat peste el pe trecerea de pietoni. Evenimentul s-a produs sâmbătă în Cluj-Napoca.

Fotbalistul Paul Markus a fost accidentat grav pe trecerea de pietoni, în zona complexului comercial Metro, de către un automobil care nu a oprit la trecerea de pietoni. Momentan tânărul se află la terapie intensivă, conform Realitatea.net.

Tânărul a fost acroșat pe trecerea de pietoni de către un automobil marca Mercedes care circula pe sensul de mers dinspre municipiul Cluj-Napoca spre comuna Gilău, fiind apoi transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor Cluj. La fața locului au acționat echipaje ale Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj.

Atât părinții acestuia, cât și Organizația Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca au lansat un apel pe o rețea de socializare pentru donarea de sânge. Mesajul, intitulat "Nevoie de sânge", invită la solidaritate pentru a salva o viață.

Acesta este student la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca și joacă fotbal la echipa Luceafărul Valcău (județul Sălaj), fiind unul dintre cei mai talentați fotbaliști din liga a V-a.

Comenteaza