Fosta şefă DNA Cluj a mers la Secţia Penală a Curții de Apel Cluj

Fosta şefă DNA Cluj a mers la Secţia Penală a Curții de Apel Cluj
Fostul procuror şef al DNA Cluj, Elena Botezan, a fost repartizată la Secția Penală a Curții de Apel Cluj.

În ciuda unor speculații din ultima vreme, Colegiul de Conducere al Curții de Apel Cluj a făcut loc la Secția Penală pentru Elena Botezan, scrie clujust.ro. "În şedinţa de astăzi, 12 decembrie 2014, Colegiul de conducere al Curţii de Apel Cluj a dispus repartizarea doamnei judecător Elena Botezan la Secţia penală şi de minori a Curţii de Apel Cluj.", se arată într-un comunicat al Curții.

La nivelul Curții de Apel Cluj s-au eliberat în ultima vreme două locuri, unul la Secția Civilă, altul la Secția de Contencios, însă Botezan putea fi repartizată la oricare dintre cele trei secţii. Purtătorul de cuvânt al Curții de Apel, judecătorul Liviu Ungur, a explicat că, în funcţie de necesităţi, Colegiul de conducere poate decide să transfere unul dintre locuri la Secția Penală.

De altfel, Botezan şi-a exprimat anterior dorinţa de a activa în cadrul Secţiei Penale. „Evident că eu îmi doresc să activez în Secţia Penală, ținând cont şi de experienţa şi pregătirea profesională pe care o am în acest domeniu, dar decizia finală va fi a viitorilor mei colegi de la Curtea de Apel", a declarat aceasta pentru ZIUA de CLUJ.

Comenteaza