Firma care vrea să lase fără gaz mii de familii din Cluj pare că s-a răzgândit. Anunțul primarului din Apahida

Firma care vrea să lase fără gaz mii de familii din Cluj pare că s-a răzgândit. Anunțul primarului din Apahida
| Foto: cplconcordia.ro

Operatorul CPL Concordia, care a anunțat că sistează furnizarea de gaze în Cluj, și-a manifestat intenția de a rămâne pe piața de furnizare a gazelor naturale, a transmis edilul Apahidei, Grigore Fati.

Comuna Apahida a fost una dintre cele mai afectate de către anunțul celor de la CPL Concordia, deoarece foarte mulți locuitori aveau contracte cu acest furnizor de gaze.

„În aceste zile, CPL Concordia și-a manifestat intenția de a rămâne pe piața de furnizare a gazelor naturale. Tratați în continuare cu celeritate problema tuturor resurselor de energie și alegeți în cunoștință de cauză cele mai bune oferte și servicii pentru dumneavoastră.

În plus, nu dați crezare tonurilor alarmiste ale reprezentanților de vânzări ale unor companii de pe piața gazelor, care se plimbă prin sate în căutarea de noi clienți. Piața energiei este sub o lege a compensării facturilor până în 31 martie 2023, deci, în contextul deciziei CPL Concordia, nu există nicio urgență legată de alegerea unui alt furnizor”, a anunțat Grigore Fati.

Reamintim, în urmă cu două săptămîni, la inițiativa Prefecturii Cluj, a avut loc o întâlnire între toate părțile implicate în această problemă, pentru ca decizia celor de la CPL Concordia să nu lase mii de clujeni fără gaz.

Comenteaza